|

Blog

Professionals de la preocupació

Es responsable de formació de Kuragu, Pere de Sassossec, explica l’origen i els mòduls del curs “PROFESSIONAL HOLÍSTIC DE LA PREOCUPACIÓ”.

(Alerta! Mode “ironia” activat).

 

Va arribar un moment en la meva vida en què vaig dir PROU. Prou de passar els dies sense tenir un propòsit, sense res a deixar la societat quan em mori. “Com puc contribuir?” em preguntava. Els llibres especialitzats asseguren que, en aquests casos, el que has de fer en primer lloc és identificar alguna cosa per al que tinguis un talent natural, que et surti bé sense cap esforç.

Per descobrir el meu talent natural, em vaig tancar a casa tot un cap de setmana. Vaig avisar a familiars i amics per tal que no esperessin resposta als seus missatges o trucades fins al dilluns següent i em vaig posar a reflexionar. Em vaig passar dissabte fent llistes de coses que se’m donen bé, però cap d’elles em convencia. La meva preocupació augmentava a cada hora. Cansat de tant pensament obsessiu, em vaig regalar un sopar de luxe i vaig anar dormir d’hora. Diumenge, en despertar, de seguida ho vaig veure clar: “¡¡SOC BO PREOCUPANT-ME!! Ho faig constantment i sense cap esforç!”.

El pas següent, segons els llibres, era treballar per ser millor, ser un referent en la matèria i aconseguir deixar empremta. I vaig pensar, “què fa qualsevol persona que vol destacar en qualsevol àmbit? CREAR UN MÈTODE PROPI, en aquest cas, ¡¡UN MÈTODE PREOCUPANT!!”. Ja només quedava un pas: saber com fer atractiu el mètode a la societat. Malgrat ser la societat del coneixement, crec que el que realment motiva les persones és acumular títols. Per tant, ja tenia el camí: crear una formació que permetés obtenir el títol de PROFESSIONAL HOLÍSTIC DE LA PREOCUPACIÓ. Vaig dedicar el diumenge a establir les bases del curs.

El curs i el títol ja son una realitat: el dimarts 13 de febrer començarà l’edició 2024 d’un programa que consta de 3 trimestres. Durant l’últim, es compaginen les classes teòriques amb pràctiques en empreses. Cada trimestre està basat en un dels 3 pilars del mètode que passo a descriure:

Primer trimestre. CRITICAL THINKING o com fer servir el PENSAMENT CRÍTIC per identificar el que pot sortir malament. En aquest mòdul, es demostra que el qualsevol coneixement és fals des d’ algun punt de vista. Els alumnes es converteixen en experts a trobar AQUEST punt de vista. Passi el que passi, SEMPRE veuen el costat negatiu de les coses.

Segon trimestre. MINDLESSNESS o com viure en la inestabilitat emocional permanent. És un mòdul de 300 hores en què els alumnes aconsegueixen el domini TOTAL del cafè, alcohol i tabac com a eines de control del sistema nerviós per passar de l’eufòria a la depressió profunda, o a l’inrevés, a voluntat.

Tercer trimestre. HOPELESSNESS o per què la vida no té cap sentit. Aquest mòdul s’imparteix els diumenges a la tarda, moment ideal per a aquest tipus de reflexions.

Les pràctiques en empreses consisteixen a participar en sessions estratègiques basades en el mètode DAFO (debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats). En quina part s’especialitzen els alumnes? Efectivament, en debilitats i amenaces.

Les sortides professionals depenen del nivell assolit per l’ alumne:

  • Els que siguin bons responent a la pregunta “què PODRIA sortir malament” es poden integrar a les organitzacions com a comandaments intermedis, ja que la titulació convalida la ISO 31.000 de gestió de riscos.
  • Els alumnes que aprofitin bé el curs i siguin capaços de CREAR PROBLEMES allà on no n’hi ha, es podran incorporar en empreses com a directius.

 

En definitiva, si vols potenciar la teva carrera i convertir-te en un professional de la preocupació, inscriu-te al nostre curs i aprèn el “METODE HOLÍSTIC DE PREOCUPACIÓ”. Les places són limitades. Els que demostrin més preocupació per obtenir una d’elles obtindran un 10% de descompte. Així que corre a per la teva plaça!

Utilitzem cookies per oferir-te la millor experiència en la nostra web.
Per a més informació consulta la Política de Privacitat.