|

QUI SOM?

Professionals de la transformació cultural i operativa.

Imaginar. Planificar. Implantar. Aprendre. Repetir.

Modest Garcia

Enginyer humanista.

Enginyer en Organització industrial (UPC) i Executive MBA (EADA). M’apassiona la millora contínua i el desenvolupament organitzatiu. L’he practicat tant des de la consultoria com des del client final; tant a PIME com a multinacionals; tant a àrees operatives com de suport; tant a entorns industrials com administratius i de serveis. Conèixer entorns diferents em facilita utilitzar diferents conceptes i adaptar eines a cada situació.

Dissenyar processos sense disposar de la motivació de les persones que els han d’executar és la via ràpida cap a la ineficiència i el distanciament dels equips, tot generant dinàmiques negatives difícils de canviar.

Un camp elèctric en moviment crea un camp magnètic i al revés. La cohesió dels equips facilita l’eficiència de processos i al revés, generant un cercle virtuós.

Canviar la dinàmica està a les mans, poc o molt, de cadascuna de les persones de l’organització. La condició clau que fa possible el canvi de dinàmiques és el respecte a la dignitat de cada persona. En aquest sentit, la comunicació allunyada d’apriorismes és una condició necessària per generar confiança, aprenentatge i millora de resultats.

No hi ha instruccions o procediments per motivar a una persona: les persones es motiven soles quan l’entorn és l’adequat.

Acompanyo a persones i equips en el seu desenvolupament per crear entorns que permeten assolir els objectius empresarials.

I tu, quin entorn vols crear per a la teva empresa?

Opinions dels clients de Kuragu

Marta Casals (gerent) i Georgina Casals (responsable de RH)
Read More
"L’equip de Kuragu són uns excel·lents professionals que han dut a terme més d'un procés d’assessorament a ODYL,S.A. amb resultats molt satisfactoris per a nosaltres. Han sabut entendre les nostres necessitats i la nostra manera de treballar i, per tant, ens han ajudat a repensar aspectes claus per al futur de la nostra empresa. La darrera col·laboració amb ells ha estat un projecte de desenvolupament organitzatiu que ens ha permès revisar el propòsit de l’organització, identificar les competències a desenvolupar per part de les persones de l’organització, cohesionar els equips i millorar la nostra comunicació interna. En tot moment ens ha semblat que, sense forçar uns canvis que potser haurien topat amb la nostra manera de ser, ens acompanyaven en una reflexió sobre temes importants que ens permetrà encarar els nous reptes que se’ns presentin."
Montse Serrano Prim (Directora d'operacions de client de Vera)
Read More
"Kuragu ha ajudat l'equip de Vera endreçar el nostre camí cap a la millora contínua.
Com a empresa col.laboradora ens ha introduïts als conceptes bàsics i ens ha facilitat les principals eines per a fer més eficient la nostra gestió del negoci."
Previous
Next

ELS PROFESSIONALS DE KURAGU HAN COL·LABORAT AMB EMPRESES DE DIFERENTS ÀMBITS:

Modest

Enginyer, humanista i apassionat de l’esport.

Somric a la vida, malgrat no he creat mai cap màquina, encara no he escrit cap llibre i no he guanyat cap cursa ni competició.

Considero que la bicicleta és la màquina més eficient i la metàfora perfecta.

Kuragu és la bicicleta que transportarà la teva organització a l’impacte social i a la qualitat de vida.

Thalis

Filòsofa que no pot viure sense el cinema i els llibres.

La meva premissa vital és ser una bona persona i en conseqüència ser una bona professional.

Després de molts anys dedicant-me a la gestió de persones, des de Kuragu tinc la intenció de transformar les organitzacions i generar impacte en les persones que les integren.

ELS PROFESSIONALS DE KURAGU HAN COL·LABORAT AMB EMPRESES DE DIFERENTS ÀMBITS:

Utilitzem cookies per oferir-te la millor experiència en la nostra web.
Per a més informació consulta la Política de Privacitat.